Trapprenovering, trätrappor, och slipning

– En trapprenovering lyfter din trätrappa

Trätrappor utgör ett lika vackert som traditionellt inslag i många svenska hus

Beroende på träslag och ytbehandling så kan trätrappor antingen ge ett rustikt och gammaldags intryck eller ett elegant och modernt.

Gemensamt för alla trappor av trä är dock att de med tiden får spår av den långa och regelbundna användning de utsätts för, och oftast syns detta i form av repor, flagnad färg eller lack.

Handlar det om riktigt gamla trappor så är det inte ovanligt att trappstegen har fått djupa nedsänkningar i mitten.

Då är det dags för en trapprenovering.

En trapprenovering lyfter din trätrappa

Olika trätrappor ställer olika krav när det gäller trapprenovering, och att själv ge sig på en trappslipning utan tidigare erfarenhet slutar sällan väl. Vill man renovera sin trappa så måste man ta stor hänsyn till saker som träslag och byggteknik och också vara noggrann vid val av olja, bets eller lack. Vänd dig istället till oss på Sydsvensk Golvslipning, med vår långa erfarenhet av trappor och gedigna kunnande om både teknik och material, så kan vi oftast återställa även de mest slitna trappor till ett ursprungligt och vackert skick.

För referenser, ta gärna en titt på bilderna från våra tidigare projekt och kontakta oss sedan för att få hjälp med dina trappor.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din trapprenovering billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08