Golvslipning Växjö

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Växjö?

Vi på Sydsvensk Golvslipning i Växjö kan hjälpa dig med slipning och lackning av parkettgolv, trägolv och trätrappor. Vi erbjuder också renovering och reparation av mindre skador i träet. Är du osäker kring vilka potentiella förbättringar som kan göras i ditt hem så tveka inte att kontakta oss. Vi bollar gärna idéer och diskuterar lösningar med både företag och privatpersoner för att hitta en plan och prissättning som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av branschen och inser vikten av tydlighet, och att kundens önskemål ska vara huvudfokus.

Vad kostar golvslipning?

Vi erbjuder våra tjänster till konkurrenskraftiga priser. Pris för att slipa golv kan variera beroende på till exempel material, storlek och ytbehandling. Det viktigaste för oss är att ge dig en klar och tydlig prisbild för att undvika onödiga missförstånd. En generell regel är att renovering av befintligt golv är mer kostnadseffektivt och miljövänligt än att lägga in nytt golv – i de flesta fall också snyggare.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Grundpriset sätts mestadels utifrån golvets storlek och skick. Pris för golvslipning per kvm kostar från 144 kr efter ROT. Sedan kan det som sagt variera utifrån golvtyp och andra faktorer. Kontakta oss gärna så diskuterar vi priset närmare. Vi kan ge dig en offert helt gratis så att du kan överlägga tillsammans med din familj och jämföra med andra. Och uppstår det några frågor eller funderingar så tveka inte att rådgöra med någon av våra experter.

Dammfri Golvslipning

Våra maskiner har inkopplade dammsugare som automatiskt suger upp större delen av det damm som oundvikligen skapas vid golvslipning. Att slipa golv totalt dammfritt är svårt, men vi är mycket noga med att göra det rent och snyggt efter oss. När vi arbetar hos dig är vi gäster i ditt hem, och ditt hem är samtidigt vår arbetsplats. En bra arbetsmiljö för oss innebär med andra ord att vara hedervärda gäster hos dig.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08