Golvslipning Malmö

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Malmö?

Vi hjälper dig att slipa golv i Malmö. Var än i området som du eller ditt företag befinner sig så kan vi hjälpa till med allting som rör golvslipning. Det inkluderar till exempel ytbehandling som lackering eller oljning och renovering av enklare skador. Vi har även stor erfarenhet av att lägga nya golv, i de fall då slipning inte längre är möjligt. Oavsett om du vill ge glans åt ett gammalt trägolv eller lägga in nytt, är vi redo att erbjuda våra tjänster till rimliga priser. Vårt fokus ligger alltid på kunden och tydlig kommunikation är A och O.

Vad kostar golvslipning?

Golvslipning är billigare än att lägga nytt golv. Priset beror på vilket träslag golvet har, hur stor ytan är och hur befintliga skicket ser ut. Pris för parkettgolv är i allmänhet det lägsta. Så fort vi har en bra bild av vad du är ute efter kan vi ge dig ett kostnadsförslag på den behandling som både du och vi anser vara en bra lösning. Du behöver så klart inte ha en hundraprocentig bild kring vad du är ute efter för att kontakta oss – det är vårt jobb att vara experterna. Våra experter med flerårig erfarenhet av branschen ger gärna råd och förslag så att du får exakt det golv du vill ha.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Pris för att slipa golv sätts utifrån golvets storlek och typ av golv. Golvslipning kostar från 144 kr per kvm efter ROT som standard och kan sedan som sagt påverkas av ett antal faktorer. Tveka inte att kontakta oss om du vill ha mer information.

Dammfri Golvslipning

Att slipa dammfritt är en populär trend som kan behöva förklaras lite närmare. Våra maskiner är försedda med inbyggda dammsugare som tar bort upp större delen av det damm som bildas vid golvslipning. Under processen är det nästan omöjligt att helt undvika dammbildning. Du kan dock vara säker på att vi alltid städar upp efter oss och lämnar platsen ren och fräsch.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08