Golvslipning Kristianstad

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Kristianstad?

Sydsvensk Golvslipning slipar, renoverar, ytbehandlar och lägger nytt golv inom hela Kristianstad-området. Vi har lång erfarenhet av allt som relaterar till golvslipning och är framförallt inriktade på behandling av trägolv, trätrappor och parkettgolv. Kanske går du i tankar om att riva upp en gammal heltäckningsmatta och nyttja det trägolv som ligger därunder. Ibland kan det vara svårt att ta steget för att du inte vet vad första steget är. Då kan det vara bra att kontakta oss för att rådgöra vilka möjligheter som finns och vad som behöver göras. Tillsammans kommer vi fram till om golvet exempelvis är möjligt att slipa och hur de bör ytbehandlas. Kanske ett nytt parkettgolv är att föredra och då hjälper vi dig att välja till exempel 1 stav eller 3 stav. Så klart förklarar vi också vad valen innebär.

Vad kostar golvslipning?

Vi erbjuder golvslipning och golvläggning till rimliga priser med möjlighet till ROT-avdrag. Golvets yta, skick och material påverkar slutpriset. Det viktigaste för oss är att ge dig en klar och tydlig prisbild så att du i lugn och ro kan fundera över beslutet när det passar. Det innebär generellt bättre pris att renovera ett befintligt golv än att lägga nytt – och är dessutom mer miljövänligt.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Grundpriset sätts mestadels utifrån golvets storlek och skick. Golvslipning per kvm hos oss kostar från 144 kronor efter ROT och kan skifta beroende på golvets skick. Sedan kan det som sagt variera utifrån golvtyp och andra faktorer. Det enklaste är att kontakta oss så skickar vi en kostnadsfri offert.

Dammfri Golvslipning

Dammfritt golv är under slipandet nästan omöjligt. Vi är dock mycket noga med att göra det rent och snyggt efter oss. När vi arbetar hos dig är vi gäster i ditt hem och ditt hem är samtidigt vår arbetsplats. En bra arbetsmiljö för oss innebär med andra ord att vara hedervärda gäster hos dig. Våra maskiner har inbyggda dammsugare som suger upp det mesta av dammet som uppstår under arbetsprocessen.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08