Golvslipning Karlskrona

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Karlskrona?

Ett traditionellt, nyslipat trägolv är något som alltid är tidsenligt och moderiktigt. Men, det är inte bara rent inredningsmässigt ett säkert kort – det är också miljövänligt och i princip alltid billigare än nytt golv. Har du funderingar på att restaurera ett gammalt trä- eller parkettgolv i ditt hem så kan vi hjälpa dig. Vi har mångårig erfarenhet och expertis om allt kring golvslipning och bistår både med rådgivning och utförande. Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion om vilken potential som finns kring golvslipning i ditt hem eller företag, och vi skickar dig en kostnadsfri offert.

Vad kostar golvslipning?

Golvslipning har inte ett högt pris i jämförelse med alternativen. Det är i nästan samtliga fall billigare – och snyggare – att slipa och lacka ett gammalt golv än att köpa helt nytt. Det som påverkar pris för att slipa är bland annat golvets eller trappans material och storlek. Vi lägger stor vikt vid att ge en enkel och tydlig prisbild för att undvika missförstånd och vill ge dig komplett information innan du beslutar att använda våra tjänster.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Golvslipning per kvm kostar hos oss från 144 kr som grund efter ROT. Sedan kan det som sagt variera utifrån golvtyp och andra faktorer. Det enklaste är att kontakta oss för att beskriva dina önskemål och tankar så att vi kan skapa ett relevant kostnadsförslag så snabbt som möjligt.

Dammfri Golvslipning

Slipa golv dammfritt är en trend inom golvslipning, men i många fall är det en sanning med modifikation. Att helt och hållet undvika damm vid golvslipning är i princip omöjligt. Vårt mål efter en avslutad renovering, är att det ska vara dammfritt och fräsch. Vi gör alltid rent efter våra slipningar. Våra maskiner har inkopplade dammsugare som kontinuerligt håller dammnivån på en skälig nivå även under själva arbetet.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08