Golvslipning Kalmar

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Kalmar?

På 70-talet var det mycket populärt att täcka över golv med heltäckningsmattor. Bortser man från den designmässigt säregna perioden har nyslipat trägolv alltid varit ett modernt och säkert val, både från estetiskt och praktiskt perspektiv. Vi på Sydsvensk Golvslipning är experter på golvslipning och finns på flera orter i södra Sverige. I Kalmar erbjuder vi slipning och andra typer av renovering av trägolv, parkettgolv och trappor till ett skäligt pris. Vi hjälper också till att reparera mindre skador och bistår med rådgivning under uppdragsansökan. Fråga oss om du har några funderingar så arbetar vi fram ett förslag på lösning som vi hoppas passar för just dig.

Vad kostar golvslipning?

Pris för att slipa golv är relativt sätt lågt. Det är dyrare och sämre för miljön att lägga helt nytt golv, vilket betyder att det är bäst att titta på den lösningen först. Ibland krävs det dock ett nytt golv, till exempel om golvet redan är nedslipat för mycket, eller om skicket är för dåligt. Oavsett hur din golvsituation ser ut kan vi hjälpa till. När vi tillsammans kommit överens om vad som behöver göras, skickar vi en offert helt kostnadsfritt som du i lugn och ro kan titta över med dina närstående eller kollegor.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Golvslipning per kvm kostar hos oss som standard från 144 kr efter ROT. Därutöver beror det på vilken typ av ytbehandling du vill ha – olja eller lack exempelvis – och även andra faktorer. Våra konkurrenskraftiga priser presenterar vi klart och tydligt i den offert vi skickar till dig efter vårt samtal eller din beställning.

Dammfri Golvslipning

Det är vanligt att golvslipare idag talar om att slipa golv dammfritt. Dammfri slipning är något vi strävar efter men det är nästan omöjligt att helt undvika damm i hörn, exempelvis. Vi är dock väldigt noggranna med att städa efter oss och se till att golv och omkringliggande objekt är fria från damm som golvslipningen orsakat. Allt ska vara rent och snyggt när vi är klara!

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08