Golvslipning Jönköping

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Jönköping?

Ett billigt och miljövänligt sätt att snygga upp sitt hem är att slipa och behandla trägolv. Vi kan också lägga nytt golv och har ett brett sortiment av både parkettgolv och golv i massivt trä. Oavsett om du är ute efter ett golv som främst är lättskött, slitagetåligt eller bara skinande och vackert, har vi experter som är beredda att ge förslag på en lösning inklusive kostnadsförslag. Vi har lång erfarenhet i golvbranschen och kan slipa golv till bra pris.

Vad kostar golvslipning?

I jämförelse med många andra renoveringar så är golvslipning ett billigt alternativ. De är så klart vissa saker att ta hänsyn till, till exempel träslag i golvet och hur nedslipat det redan blivit sedan tidigare. Vi tar reda på exakt vad du är ute efter, vilka alternativ som finns och ger sedan dig en offert som du kan utvärdera i lugn och ro. Priset beror på flera faktorer, och det finns många alternativ att välja bland. Vi vet att det kan kännas överväldigande för många, vilket är en anledning till att vi försöker vara så tydliga som möjligt i vår kommunikation med kunder – både när det gäller arbetsprocess och pris.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Pris för golvslipning per kvm ligger startar vid 144 kronor efter ROT. Slutgiltiga priset beror på flera saker, som till exempel vilken typ av ytbehandling av träet du vill ha och hur skicket i ditt golv är för tillfället. Ibland räcker det med en enklare reparation, men i vissa fall behöver nytt golv läggas. Vi är naturligtvis tydliga med att direkt berätta om golvets status enligt vår uppfattning, så fort vi vet. Vi jobbar för att inga onödiga överraskningar ska dyka upp under arbetets gång.

Dammfri Golvslipning

Vi försöker också hålla nere dammet när vi slipar golv så gott det går. Våra slipmaskiner är försedda med inbyggda dammsugare som tar bort de mesta dammet under arbetsprocessen. När vi anser att ett golv är klart och har fått bekräftelse av dig som kund, lämnar vi alltid golvet städat och dammfritt.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08