Golvslipning Helsingborg

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Helsingborg?

Vill du ha ett prisvärt och miljövänligt sätt att fräscha upp ditt hem på? Golvslipning är i så fall ett alternativ värt att utforska. Förutom miljö- och prisaspekten är slipat och lackat trägolv också ett säkert kort rent designmässigt. Det är klassiskt och anspråkslöst samtidigt som det ger en känsla av hemtrevlig lyx. Går du i tankar att sälja ditt hus kan det också vara värt att renovera golven för att få det universella upplyft som kan driva upp huspriset. Oavsett vad du är ute efter så kan Sydsvensk Golvslipning i Helsingborg vara behjälpliga kring allt som berör golv.

Vad kostar golvslipning?

När du kollat upp golvslipning per kvadratmeter kostar, kommer du förhoppningsvis fram till att det generellt är mycket billigare än att lägga in nytt golv. Pris varierar såklart utifrån befintligt skick på golvet eller trappan, vad för material golvet är av och vilken ytbehandling du önskar. Tveka inte att kontakta oss oavsett om du bara vill bolla idéer eller redan har en klar beställning på vad du vill ha. Våra experter rådgör med dig och skickar en offert som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Att slipa parkettgolv innebär alltså flera möjligheter att komma undan med lägre pris. Vårt pris för golvslipning är från 144 kronor per kvm efter ROT. Form av ytbehandling och skick på golvets tillstånd påverkar så klart också priset och vi hjälper gärna till att guida dig igenom de olika val som vi erbjuder.

Dammfri Golvslipning

Vi städar rent och ser till att ditt hem är dammfritt på de områden som påverkats av själva slipandet. Det är svårt att få bort allt damm, framför allt under arbetsprocessen, men allt ska vara prydligt och fint när vi lämnar. Våra slipmaskiner är utrustade med dammsugare och håller borta det mesta av dammet som uppstår under själva slipningen.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08