Golvslipning Hässleholm

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Hässleholm?

Vår passion är golv och golvslipning och vårt mål är att tillgodose dina behov inom dessa områden, oavsett om du är nybörjare eller proffs. Vi har lång erfarenhet i branschen, både om det gäller företag och privatpersoner, och bistår gärna med vår kompetens och kunskap för att ta fram ditt drömgolv. Vår specialitet är golv i massivt trä, parkettgolv och trätrappor. Vi renoverar, lackar, slipar och allt där emellan och kan även lägga nytt golv.

Vad kostar golvslipning?

Att slipa golv gör både miljön och din plånbok en tjänst, förutom att det är väldigt snyggt och tidsenligt. Det finns flera faktorer att ta hänsyn till när du vill ha ditt golv eller din trappa slipad och lackad. Några av dessa faktorer påverkar också slutpriset. Som regel ger golvslipning av parkett lägre pris än golv i massivt trä. Sedan är hårdvaxolja som ytbehandling dyrare än vanlig olja som i sin tur är dyrare än lack. Vi diskuterar gärna golvslipning och pris med dig, med målet att dina önskemål ska kunna tillgodoses på bästa sätt.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

När du vet vilken typ av tjänst du vill använda dig av hos oss inklusive till exempel olje- eller lackbehandling så är det bara storleken på golvytan som är kvar. Pris för golvslipning är från 144 kronor per kvadratmeter efter ROT. Totalpriset är alltså avhängigt av storleken på golvet och vad som ska utföras.

Dammfri Golvslipning

Efter att vi är klara med ett jobb städar vi upp ordentligt så att allt är fint och rent när vi lämnar. Damm är mer eller mindre oundvikligt under själva processen men vårt mål är att alltid sluta med en så dammfri golvslipning som möjligt. För att hålla nere dammet under själva arbetet har vi förinstallerade dammsugare i maskinerna som tar hand om majoriteten av det damm som bildas. Vi försöker alltid att slipa golv dammfritt i den mån det är möjligt.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08