Golvslipning Halmstad

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Halmstad?

Vi på Sydsvensk Golvslipning har sysslat med golvslipning och golvbehandling under flera år. Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag i hela Halmstadsområdet. Vi är experter inom vårt område och vet att det också är att krav våra kunder ställer. Oavsett om du vill slippa och behandla ett redan existerande golv, eller bara höra vilka möjligheter som vi ser med golvet så är det bara att kontakta oss. Vi rådgör tillsammans med dig för att hitta den bästa lösningen för dig. Är du ute efter att lägga in ett helt nytt golv eller renovera en trätrappa kan vi vara behjälpliga även där.

Vad kostar golvslipning?

Pris för golvslipning är förhållandevis lågt. I alla fall i jämförelse med att lägga in ett helt nytt golv. Beroende på antal kvadratmeter som ska slipas, vilket träslag golvet har och om annan reparation är nödvändig kan vi presentera ett konkurrensdugligt pris.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Vårt grundpris för golvslipning per kvm är från 144 kr efter ROT. Exakt pris beror på vad du är ute efter, till exempel om du vill oljebehandla eller lacka parkett- eller trägolvet. Det enklaste för att få en rimlig prisbild är att kontakta oss direkt. Då kan vi diskutera dina idéer och önskemål och lägga fram ett prisförslag.

Dammfri Golvslipning

Att slipa golv dammfritt är något som dagens golvslipare gärna marknadsför. Vi är också väldigt måna om att erbjuda en så dammfri golvslipning som möjligt. Dels för att det är bra för miljön i stort och dels för att det skapar en bättre miljö i ert hem och arbetsmiljö för oss. Ett totalt skydd av damm är nästan omöjligt men våra maskiner är utrustade med dammsugare, vilket tar hand om den största mängden damm redan vid arbetet. Det som återstår i hörn och liknande efteråt städar vi upp så att vi lämnar ditt hem rent och snyggt.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08