Golvslipning Göteborg

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Göteborg?

Ett nyslipat och behandlat trägolv kan lyfta ett helt rum. Det är dessutom mycket billigare och mer miljövänligt än att lägga in nytt. Slipning är nästan alltid möjligt och ett bra alternativ, men golvtyp och hur välskött golvet är påverkar hur många gånger golvet kan slipas. Generellt kan golv av massivt trä slipas flera gånger, medan parkettgolv är lite känsligare. Ibland visar det sig att golvet faktiskt behöver bytas – vi kan så klart i de fallen hjälpa dig att lägga in nytt. Vi rådgör tillsammans med dig om vilka möjligheter som finns för att komma fram till den bästa lösningen, oavsett var i Göteborg du befinner dig.

Vad kostar golvslipning?

Pris för golvslipning kan variera och många faktorer spelar in. Hur ska golvet ytbehandlas? Är golvet parkett eller trä och vad är träslaget? Slipa parkettgolv innebär billigare pris än exempelvis furu, som regel. Vi vill att du ska känna dig trygg och nöjd både före, under och efter golvslipningen. Det inkluderar en rimlig och överenskommen prissättning utan överraskningar.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Hur stort golvet är påverkar så klart också priset. Vårt pris för golvslipning per kvm är från 154 kr efter ROT. Kontakta oss gärna för detaljer för att se om våra tjänster och priser är något för dig. Vi skickar gärna en offert helt kostnadsfritt så att du i lugn och ro kan bestämma om du vill utnyttja våra tjänster.

Dammfri Golvslipning

Att slipa golv dammfritt är viktigt, inte bara för att det ska vara rent och snyggt, utan också för att det är skonsamt mot miljön. Våra maskiner dammsuger automatiskt, men en liten mängd damm är nästan omöjligt att undvika. En del av tilldragelsen med ett nyslipat golv är att att det ska vara fräscht och prydligt. Därför är vi noggranna med att städa upp efter varje avslutad slipning.

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08