Golvslipning Borås

– Rätt underhåll förlänger parkettgolvets livslängd.

Slipa golv i Borås?

Att slipa golv är något som inte bara leder till en fröjd för ögat. Det är också ett miljövänligt sätt att ta vara på resurser och öka ditt husvärde. När du bestämmer dig för att renovera ett trägolv eller en trätrappa tar du också beslutet att uppgradera ditt hem med en likaledes blygsam som traditionsenlig och lyxig investering. Vi på Sydsvensk Golvslipning i Borås hjälper dig från start till mål med allting som berör golv- och trapprenovering.

Vad kostar golvslipning?

Om du jämför med att lägga in ett nytt golv kommer du generellt undan med ett lågt pris med att slipa golv. Beroende på golvets yta, skick och träslag så varierar priset, men i nästan samtliga fall är det mer ekonomiskt fördelaktigt att bevara det gamla. I vissa fall är det naturligtvis en ren nödvändighet att byta golv – vi kan i de fallen hjälpa till även där. Vi slipar, oljar, lackar, lägger nytt – och allting där emellan. Hör av dig till oss om vilka idéer du har så kommer vi tillsammans fram till en lösning för att tillgodose dina önskemål för hemmet eller företaget.

Vad kostar golvslipning per kvadratmeter?

Vill du ha ett exakt pris är det enklast att kontakta oss för en offert. Vårt pris per kvm är från 144 kr efter ROT. Pris för att slipa parkettgolv är generellt lägre än golv i massivt trä, för att nämna ett exempel där prisnivån kan skifta. Oljning är också dyrare än lackning. Vi förklarar gärna skillnaderna mellan de olika valen du har över ett samtal.

Dammfri Golvslipning

Vår ambition är alltid att jobba så dammfritt vi kan både under och efter arbetet. Att helt undvika damm under arbetsprocessen är nästintill omöjligt men våra maskiner är utrustade med dammsugare som samlar upp majoriteten av dammet. Efteråt är vi alltid måna om att lämna platsen ren och prydlig. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar!

  Få en gratis offert


  Telefon*


  rot

  Använd ROT-avdrag för att få din golvslipning billigare

  ROT-avdraget ger dig tillbaka 30% av arbetskostnaden.
  Vi utför till exempel ekparkettgolv, golvslipning samt 3 ggr lack eller oljevaxbehandling för 144 kr/kvm inkl. allt efter ROT.​

  Vill du veta mer? Ring oss: 0706 – 70 02 08